Ongeveer ons
Wenzhou Lyshire Co., Ltd.

Lyshire is een toonaangevende fabrikant van graveermaterialen (lasergraveermaterialen, roterende / CNC-graveermaterialen, abs dubbel kleurenvel).Sinds de oprichting van het bedrijf in 2005 en het betreden van de overzeese markt vanaf 2010, hebben we vertrouwd op de binnenlandse productiebasis, met onze kwaliteitsproducten, professioneel technisch personeel, efficiënt besturingssysteem en goede trouw wonnen we de internationale markt en een goede kredietwaardigheid.

 

Lyshire werkt samen met bekende multinationals in de Verenigde Staten, Mexico, Rusland, Australië, Italië, Maleisië en Zuid-Amerikaanse landen om langdurige goede samenwerkingsrelaties op te bouwen. Tegelijkertijd richten we ons op marktinformatie en geavanceerde technologie absorptie, vasthouden aan het concept "waarde creëren", brengen we constant nieuwe producten op de markt.

 

We hopen van harte zakelijke samenwerking met u tot stand te brengen voor wederzijds voordeel.

Laat een bericht achter
Klant ooit gezegd

Ik wil zeggen dat uw producten zijn zeer goed. Dank u voor al uw suggestie, ook goed na de verkoop service. -- Adela

Wij vertrouwen op de kwaliteit van uw producten. Het altijd de beste. Houd dit gaand, en wij zullen een lange termijn handels verhouding met u vestigen. -- Charlie Bingham